09.03.2025 • 15:00

TICKETS

STUDIO GHIBLI
09.03.2025

Georganiseerd door : MB PRODUCTIONS

Studio Ghibli
In Concert

A Tribute to the music of Joe Hisaishi

Beleef de betoverende werelden van Studio Ghibli tijdens een uitzonderlijk concert gewijd aan de muziek van de films, van de meesterlijke hand Joe Hisaishi, de vaste componist van de meest iconische animatiefilms van de studio.

Al meer dan drie decennia hebben de films van Studio Ghibli, onder de artistieke leiding van Hayao Miyazaki en Isao Takahata, miljoenen kijkers op sleeptouw genomen naar fantasiewerelden waar droom en werkelijkheid, poëzie en avontuur samenkomen. De muziek van Joe Hisaishi, met zijn betoverende melodieën en majestueuze orkestraties, heeft altijd een essentiële rol gespeeld in de magie van de tijdloze films.

Tijdens dit hommageconcert laten we ons meevoeren door de nostalgische en ontroerende klanken van "My Neighbour Totoro", de lyrische hoogten van "Spirited Away", de epische ritmes van "Princess Mononoke" en nog veel meer. Elke noot, elk arrangement is een deur naar de verbeelding en laat je de meest memorabele scènes van deze meesterwerken van de animatiefilm opnieuw beleven.

Het groot symfonisch orkest European Philharmonia zal de composities van Joe Hisaishi nauwgezet uitvoeren onder leiding van Walter Proost. Je zal alle diepte en rijkdom van de muziek kunnen ontdekken.

Hoogtepunten van het concert:

  • Selectie van de beroemdste en meest geliefde stukken uit het repertoire van Joe Hisaishi voor Studio Ghibli.
  • Een concert door een gerenommeerd symfonieorkest.
  • Of je nu fervente fan bent van Studio Ghibli of liefhebber van symfonische muziek, dit hommageconcert is een unieke gelegenheid om de schoonheid en emotie van Ghibli-films opnieuw te ontdekken aan de hand van de onvergetelijke composities van Joe Hisaishi.

Reserveer nu je tickets en bereid je voor op een muzikale reis naar de wonderlijke werelden van Studio Ghibli.

* Dit concert is een eerbetoon zonder de aanwezigheid van componist Joe Hisaishi.

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!