24.09.2023 • 16:00

TICKETS

NOMAD
24.09.2023

Georganiseerd door : MB PRODUCTIONS

Voor uw comfort en dat van de artiesten en de andere toeschouwers, vragen we u om minstens 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aan te komen. Hou er rekening mee dat het verkeer rond Cirque Royal druk kan zijn tijdens de showtijden.

Timing:
Deuren : 15:00
Gevraagde aankomsttijd: 15.30 uur
Concert : 16:00

Als u te laat komt en de show is al begonnen, zullen we ons best doen om een plaats voor u te vinden, maar we kunnen u geen toegang tot de zaal garanderen.

SIDI LARBI CHERKAOUI / EASTMAN

NOMAD

Na een internationale triomf over de hele wereld, komt de Belgisch-Marokkaanse choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui met NOMAD naar het Koninklijk Circus! 

In NOMAD verweeft Sidi Larbi Cherkaoui levende en levenloze elementen uit de woestijn. De voorstelling toont de weerbaarheid en het aanpassingsvermogen van wezens die gedijen in de meest extreme omstandigheden; de prachtige vergankelijkheid van zandduinen en woestijnwinden die in een oogwenk veranderen van richting, vorm en snelheid; de intense fysieke en emotionele dorst, het verlangen naar water en veiligheid, en naar vertroosting, dat zowel dierlijke handelingen als de menselijke zoektocht naar spiritualiteit aanstuurt. En bovenal, de geest van samenhorigheid, van vriendschap en symbiose, de sleutel tot overleven en evolueren in een dorre wereld waarin je alleen niet kunt overleven.

NOMAD van Sidi Larbi Cherkaoui is te zien in het Koninklijk Circus in Brussel op 23 en 24 september 2023.

ARTIESTEN

SIDI LARBI CHERKAOUI


NOMAD
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!