01.12.2024 • 18:00

TICKETS

CASSE-NOISETTE
01.12.2024

Georganiseerd door : BALLETS

Dompel jezelf onder in een buitengewoon kerstverhaal met NUTCRACKER van de Szeged Contemporary Dance Company! Bereid je voor op een magische ervaring die je meevoert voorbij je stoutste dromen!

In deze magische nieuwe creatie beleef je het verhaal van De Notenkraker als nooit tevoren.

Met Tsjaikovski's betoverende muziek, weelderige decors en unieke kostuums is elk moment van deze show een reis naar een betoverd koninkrijk. Maak je geen zorgen dat je kinderen zich gaan vervelen, want NUTCRACKER belooft ongeëvenaard entertainment, waarbij elk moment een openbaring van magie en betovering is. Ga met ons mee naar Wonderland met deze nieuwe SCDC-creatie.

Laat je meeslepen door de magie, de betoverende dansen en de intense emoties die je ziel zullen beroeren en voor altijd sterretjes in je ogen en hart zullen achterlaten!

Op een zwoele kerstavond, terwijl de sterren fonkelen en het kindergelach weerklinkt, komt een sprookje voor je ogen tot leven.

Geleid door de magie van Drosselmeyer, de mysterieuze peetvader van de dromen, ontdekt Carla een wereld waar speelgoed tot leven komt en muizen dansen in de schaduwen van de nacht.

Samen met de Notenkrakerprins begint ze aan een wonderlijk avontuur waarin zoete dromen zich vermengen met de verschrikkingen van de nacht, waardoor elke danspas wordt verlicht met een hemelse gloed.

NUTCRACKER
By Szeged Contemporay Dance Company
Choreografie : Tamás Juronics

TICKETS : BALLETS.COM

ARTIESTEN

SZEGED CONTEMPORARY DANCE BALLET

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!