29.11.2024 • 20:00

TICKETS

BLACK SWAN
29.11.2024

Georganiseerd door : BALLETS

BLACK SWAN, een nieuwe balletvoorstelling in wereldpremière.

BLACK SWAN: het ongekende verhaal achter Het Zwanenmeer ! Een niet te missen mondiaal spektakel voor alle liefhebbers van ballet, dans en emotie. Tijdens deze allereerste voorstelling dompelt BLACK SWAN u onder in de betoverende wereld van Tsjaikovski. Een verbazingwekkende show die het verhaal achter het beroemde Zwanenmeer-ballet heruitvindt. 

Deze fascinerende productie vertrekt in 2024 op haar eerste wereldtournee en wordt vertolkt door de prestigieuze Szeged Contemporary Dance Company – SCDC, die met haar vernieuwende aanpak en virtuoze dansers de internationale bühnes heeft veroverd. Naar dit gloednieuwe geesteskind van de bekende choreograaf Tamás Juronics, die na tal van internationale prijzen onlangs nog de KOSSUTH 2023-prijs kon toevoegen aan zijn palmares, wordt nu al halsreikend uitgekeken in steden overal ter wereld.

BLACK SWAN verlegt de grenzen van het ballet om de toeschouwer een uitzonderlijke visuele en emotionele ervaring te bieden. De meesterlijke scenografie en de spectaculaire kostuums creëren een beklijvende visuele wereld, die het publiek meeneemt naar een tijdloos universum dat wordt bekeken vanuit een gedurfd en eigentijds perspectief.

BLACK SWAN is veel meer dan een ballet, het is een overrompelende ervaring die de grenzen van de artistieke creativiteit verlegt. Deze wereldpremière belooft een groots evenement te worden voor liefhebbers van dans en beeldende kunst en iedereen die op zoek is naar onvergetelijke emoties.

Grijp deze unieke kans om een spektakel te ontdekken dat u meevoert voorbij de grenzen van tijd en ruimte, waar dans en muziek samensmelten tot een weergaloze artistieke ervaring. 

Deze show, die in april al uitverkocht was in Brussel, komt uitzonderlijk terug op 28 november 2024.

Reserveer nu op ballets.com uw tickets voor dit artistieke avontuur zonder weerga, en laat u meeslepen, verwonderen en ontroeren door de magie van BLACK SWAN. 

 

BLACK SWAN

By Szeged Contemporary Dance Company

Choreografie: Tamás Juronics

PREMIÈRE WERELDTOURNEE - BRUSSEL
TICKETS: BALLETS.COM

ARTIESTEN

SZEGED CONTEMPORARY DANCE BALLET


BLACK SWAN
BLACK SWAN
BLACK SWAN
BLACK SWAN
BLACK SWAN
BLACK SWAN
BLACK SWAN
BLACK SWAN
BLACK SWAN
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!