02.07.2024 • 20:00

TICKETS

STEVE HACKETT
02.07.2024

Georganiseerd door : LIVE NATION

Het concert van Steve Hackett op dinsdag 2 juli kan niet plaatsvinden in het Koninklijk Circus, wegens een tijdelijke sluiting van de zaal voor werken.

Het concert wordt echter verplaatst naar Ancienne Belgique op dezelfde datum, dinsdag 2 juli.

Wie in het bezit is van tickets voor het concert in het Koninklijk Circus zal persoonlijk gecontacteerd worden voor een terugbetaling van de tickets.

Tickets voor het concert in Ancienne Belgique zijn beschikbaar vanaf vrijdag 26 januari om 10u via abconcerts.be

 

 

De levende legende kondigt zijn terugkeer naar het podium aan in 2024. Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van ‘The Lamb Lies Down On Broadway’ komt Steve Hackett samen met zijn band de beste nummers van het iconische Genesis-album live brengen. Wees erbij op dinsdag 2 juli 2024 in het Koninklijk Circus.

Steve Hackett wordt zowel geroemd voor zijn werk met Genesis als voor zijn solocomposities en is een van de meest getalenteerde en innovatieve muzikanten van zijn generatie. Zijn tijdloze, complexe gitaarspel is een belangrijk en kenmerkend element uit de Genesis-klassiekers uit de jaren 70. Tijdens vorige tournees hebben Steve Hackett en zijn bandgenoten (Roger King op keyboards, Nad Sylvan op zang, Jonas Reingold op bas, Rob Townsend op keyboards en saxofoon, en Craig Blundell op drums) de essentiële nummers van enkele iconische albums gespeeld. Maar veel van hun fans uitten vaak hun verlangen om meer nummers van 'The Lamb Lies Down On Broadway' in de setlijsten te laten terugkeren. Om de halve eeuw van dit markante album te vieren, voldoet Steve Hackett volgende zomer aan hun wens met een selectie van 'The Lamb Lies Down On Broadway', evenals een paar absolute tophits uit zijn solodiscografie en andere Genesis-klassiekers. Een avond die geen enkele zichzelf respecterende muziekliefhebber mag missen.

ARTIESTEN

STEVE HACKETT

Vidéo's


Steve Hackett
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!